Haber

Başkan Böcek, Antalya Fikir Önderleri Platformu’nu ağırladı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Fikir Önderleri Platformu ile bir araya geldi. Antalya için hayata geçirilen ve yapılacak hizmetleri anlatan Önder Böcek, “Gazipaşa’dan Kaş’a kadar ne yapılması gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.”

Antalya’yı ortak yönetmeye devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Fikir Başkanları Platformu yönetimini ve üyelerini ağırladı. Önder Muhittin Böcek, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, dernek ve oda liderleri, iş adamları, muhtarlar, eski belediye başkanları ve meclis üyelerinin yer aldığı Antalya Fikir Önderleri Platformu’na ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, Platform Lideri İbrahim Bodur ve yönetimine katkılarından dolayı teşekkür etti. şehre yaptıkları katkılar. .

FİKİR VE TEKLİFLERİ ÖNEMSİYORUZ

“Bu şehrin aydınlarıyla birlikte Antalya’mızı yönetiyoruz, fikir ve önerilere önem veriyoruz” diyen Lider Böcek, Antalya için yaptığı ve yapacağı hizmetleri anlattı. Lider Muhittin Böcek, “Gazipaşa’dan Kaş’a Antalya’nın 19 ilçesine bağlı 913 mahallede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Demokrasiye olan inancımızla, kimseyi ötekileştirmeden, çalmadan, çalmadan, fikri ne olursa olsun halkımızın yararına projelerimizi sürdürüyoruz” dedi.

AMACIMIZ ÇAĞI KURTARMAK OLMAMALI

Altyapı ve üstyapı ile ilgili çalışma ve projeler devam ederken kültür, sanat ve spor gibi alanları da ihmal etmediklerini belirten Önder Muhittin Böcek, “Belediye Başkanları olarak amacımız dönemi kurtarmak olmamalı. Geleceğe yönelik yatırımları ve projeleri hayata geçirmemiz gerekiyor. Milletin parasıyla yapılması gerekeni yaptığımızı unutmadan yetimin hakkını gözeterek hareket ettik, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Antalya Fikir Önderleri Platformu Lideri İbrahim Bodur da Önder Muhittin Böcek’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Platform üyeleri de Antalya için yapılması gerekenleri ve halkın taleplerini Lider Böcek’e iletti.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu